Anna Martyn Photography


(Der findes ingen tilgængelige bedømmelser )

Kontaktoplysninger

Telefonnummer
+4524405505
Email-adresse
annamartynphotography@gmail.com

Søgeord

Fotograf Bryllupsfotograf Gravid Fotograf Familie Fotograf Portrait Fotograf

Firmabeskrivelse

Jeg er Anna, en passioneret ukrainsk fotograf, der specialiserer mig i at fange de mest mindeværdige øjeblikke i dit liv. Med færdighederne til at tale fire sprog - fransk, engelsk, ukrainsk og en smule dansk - gør jeg kommunikationen glidende, især når jeg arbejder med internationale kunder.

Min stil er enkel, tidløs og unik. Jeg formår at fange øjeblikke på en måde, der beskrives som klassisk, følelsesladet og raffineret. Hver klient modtager min personlige opmærksomhed og dedikation til at levere den bedste servicekvalitet. Kvalitet er altid i fokus, og jeg foretrækker at skabe skræddersyede fotosessioner, der matcher mine kunders visioner.

Som bryllups- og familiefotograf er det min mission at fortælle din historie gennem mine billeder. Jeg stræber efter at indfange den ægte kærlighed og ømhed, du føler for dine nærmeste på en naturlig og autentisk måde.

Mit hjemmestudie, beliggende i Grænge ved Nykøbing Falster, er skabt med din komfort i tankerne. Her kan du føle dig hjemme og afslappet under fotosessionen. Jeg dækker også hele Lolland Falster-området for at skabe billeder, der afspejler den naturlige skønhed og autenticitet i omgivelserne.

Bedøm Anna Martyn Photography

* Obligatoriske felter
Letzte Aktualisierung: 01.01.1970 01:00
Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information