Top 200 - byer  |  

Macreparation.dk

Macreparation.dk - Herlev

Macreparation.dk

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Macreparation.dk

Uheldet kan desværre ske for enhver, men når din dyrebare MacBook, iMac, Mac mini, iPhone eller iPad kræver reparation, er Macreparation.dk din pålidelige partner. Med mere end 10 års erfaring inden for Apple-reparationer er vi dedikerede til at bringe din enhed tilbage i topform.

Vi sætter kvalitet i højsædet og anvender udelukkende originale reservedele i vores reparationer. Det er grunden til, at vi uden tøven yder 2 års garanti på alle reparationer. Vi går aldrig på kompromis med vores håndværk, fordi vi mener, at din Mac fortjener det bedste!

Hos Macreparation.dk ser vi beskadigede Mac-computere dagligt. Uanset om det drejer sig om en MacBook Pro eller en MacBook Air med en knust skærm, et udtjent batteri, et defekt tastatur eller en trackpad, der ikke reagerer, så har vores erfarne teknikere håndteret det hele. Du kan altså trygt stole på vores omfattende ekspertise.

Vi hjælper også mange kunder med iMac- og Mac mini-reparationer. Disse enheder lider typisk ikke af tab eller væskeskader, men de kan opleve problemer som slidtage, kortslutninger eller strømafbrydelser. Vi er sat i verden for at løse disse udfordringer og udfører reparationer af harddiske, RAM, diskdrev, strømforsyninger og bundkort.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Herlev Hovedgade 201C, 2730 HERLEV
Virkeholm 3A, 2730 HERLEV

Her finder du Macreparation.dk