Top 200 - byer  |  

Vægttabsninja

Vægttabsninja - Aalborg

Vægttabsninja

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Vægttabsninja

Vægttabsninja er skabt af Thomas Bentsen, kostvejleder og træner, der tilbyder et online forløb tilrettelagt til den enkelte. Thomas mener, at det er muligt for alle mennesker at nå deres personlige mål. Vi kan allesammen skabe os det liv, vi ønsker via omlægning af vores vaner - og ikke pga. ekstra viljestyrke.

Det er hans mission at hjælpe dig med at højne din livskvalitet, uanset om det drejer sig om at opnå et vægttab, få større muskelvækst eller forbedre dit generelle selvværd.

Hos Vægttabsninja arbejder Thomas ud fra en empatisk tilgang. Ingen mennesker er ens, og derfor har de også forskellige behov. Derfor tilpasses alle forløb altid til den enkelte og deres individuelle motivation.

Det er altid hans mål at give hans klienter en lærende udvikling, så det enkelte menneske bliver uddannet til at fortsætte den positive udvikling, så den er vedvarende.

Har du et ønske om at få hjælp til træning eller kostvejledning, er du altid velkommen til at tage kontakt til Vægttabsninja. Du kan komme i kontakt med Thomas på telefon 31 21 07 42 eller på e-mail til thomas@vaegttabsninja.dk.

Vægttabsninja
Annebergvej 41
9000 Aalborg
31 21 07 42
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Vægttabsninja