Faelles in Danmark Side 3

164 resultater for Faelles

Fagligt Fælles Forbund - Samsø 3f Samsø

3F Samsø er en professionel og moderne afdeling. I det daglige servicerer vi omkring 500 medlemmer på Samsø. 3F Samsø overenskomstdækker arbejdspladser på Samsø, og vi er tæt på medlemmerne.

Fagligt Fælles Forbund Kolding

3F Kolding har ca. 5.500 medlemmer, og vi overenskomstdækker arbejdspladser i Kolding kommune samt enkelte brancher i Vamdrup, Lunderskov, Vejen og Fredericia kommuner. Vi dækker brancherne: Byggeri, transport, arbejde i det grønne område, offentlig og ...

Fagligt Fælles Forbund

3F er Danmarks største og stærkeste fagforening og a-kasse. 3F forhandler overenskomster, arbejder for bedre arbejdsmiljø og taler medlemmernes sag.

Faglig Fælles A-Kasse - Veu

Dansk Metal er fagforening og a-kasse for dig, der arbejder med it, teknik og mekanik. Dansk Metal forhandler overenskomster, arbejder for et bedre arbejdsmiljø og talerne medlemmernes sag.

Faglig Fælles Forbund 3 F Horsens og Omegn

3F Horsens er en professionel og moderne afdeling, der overenskomstdækker arbejdspladser i 3 kommuner: Horsens, Hedensted (gl. Juelsminde kommune), Ikast-Brande (gl. Nørre Snede Kommune).

Faglig Fælles Forbund 3f Nordhøjfy

3F Nordhøjfyn overenskomstdækker arbejdspladser i Otterup, Bogense, Søndersø, Vissenbjerg, Årup og Tommerup kommuner. Bor du i f.eks. Bogense, OtterupMorud, Søndersø, Veflinge, Skamby, Vissenbjerg, Aarup og Tommerup, kan du blive medlem af 3F Nordhøjfyn ...

Faglig Fælles Forbund 3f Vojens

3F er Danmarks største og stærkeste fagforening og a-kasse. 3F forhandler overenskomster, arbejder for bedre arbejdsmiljø og taler medlemmernes sag.

3f-Fagligt Fælles Forbund Sønderborg Området

3F Aabenraa-Tønder dækker brancherne: Byggeri, arbejde i det grønne område, offentlig og privat service, transport samt industri-området. Bor du f.eks. i Aabenraa, Rødekro, Løgumkloster, Bredebro, Tønder, Højer, Gråsten, Padborg, Kruså, Tinglev, Bylderup-Bov ...

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information