God-efterskole in Danmark Side 5

544 resultater for God-efterskole

Pederstrup Efterskole

På Pederstrup Efterskole på Sjælland har vi Friluftsliv & Adventure, Musik & Drama og MadKultur & Sundhed. Der er plads til både øvede og begyndere, og så vi tager hensyn til den enkelte elev!

Nørre Åby Efterskole

Vi tilbyder kreative fag, design, dykning og drama. Du kan skifte liniefag flere gange om året. Den faglige undervisning emneopdelt - så du lærer noget!

Næsgaard Efterskole

Næsgaard Efterskole tilbyder 5 spændende linjer på højt niveau – Kunst & Design, Fodbold, Løb, Musik og Natur. En bogligt stærk efterskole, hvor vi udfordrer dig på dit niveau i et mangfoldigt fællesskab med andre ambitiøse unge. Økologisk mad i topklasse ...

Nysted Efterskole

Nysted Efterskole er stedet, hvor du kan dyrke din hobby på et værksted eller i den frie natur. Vores efterskole har masser af linjer for alle!

Nr Nissum Efterskole

Vi synes selv vi er landets bedste efterskole, hvor du kan få høj faglighed, fantastiske sports faciliteter og kombinerer det med musik og kreative fag. 

Midtsjællands Efterskole

Velkommen til Midtsjællands Efterskoles hjemmeside MSE.dk - Kig med her og læs meget mere om vores Efterskole. Vi glæder os til at møde dig!

Midtjysk Efterskole

Midtjysk Efterskole i Midtjylland tager samtalen alvorligt og har egen svømmehal. Prøv et døgn på Midtjysk Efterskole gratis, og mærk fællesskabet.

Mellerup Fri og Efterskole

En musikefterskole med musik, sang, dans og bevægelse. Vi optræder på festivaler og tager på en spændende udlandsrejse. Vil du med?

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information