Top 200 - byer  |  

Ustyle

Ustyle - Frederiksberg

Ustyle

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Ustyle

Savner du plads til at opbevare tøj og sko? Det danske firma Ustyle er specialist i luksuriøse garderobeskabe. Ønsker du et tilbud på din opgave?

Ustyle producerer garderobeskabe på individuelle mål, så du får den løsning, der passer din plads og din stil. Vores sortiment omfatter bl.a. indbyggede og fritstående skabe, heriblandt skabe med skydedøre, skabe med foldedøre og skabe med hængslede døre.

Når du tager kontakt til Ustyle, foretager vi et besøg i din bolig og fremsætter et tilbud på din garderobe, ud fra dine valg af materialer osv. Du kan frit vælge, hvilket materiale du ønsker. vores omfattende udvalg består bl.a. af ask, eg og vanilla. Herudover skal du også vælge blandt et udvalg af spejle, glas og rammer.

Når du har besluttet dig for indretningen af skabets indre og evt. belysning, laver vi et 3-D design af dit garderobeskab. Accepterer du denne, igangsætter vi produktionen og vi vil levere dit skab inden for 4 uger.

Har vi vakt din interesse? Kontakt Ustyle i dag så kommer vi ud og måler og giver dig et uforpligtende tilbud.

Ustyle holder til på på Frederiksberg, på Finsensvej 29C. Fang os på mobil 53 87 70 07 eller send os en mail på garderobe@ustyle.dk. Vi ser frem til at fremstille den perfekte garderobeløsning til dig.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Frederiksvej 2, sal kld, 2000 FREDERIKSBERG
Frederiksvej 2, sal kld, 2000 FREDERIKSBERG
Frederiksvej 2, sal kld, 2000 FREDERIKSBERG

Her finder du Ustyle